Dakbedekking

Bij dakbedekking zijn er veel toepassingsmogelijkheden en materiaalkeuzes.  U kunt bij ons terecht voor kleine en grote dakwerkzaamheden. Bij het opnemen van de door uw gewenste dakwerkzaamheden wordt gekeken wat voor uw situatie het beste is. Hierbij wordt gekeken naar dakconstructie, dakisolatie en andere relevante zaken.

Op garages en dakkapellen bij particulieren woonhuizen is het vaak afdoende om over de bestaande dakbedekking een nieuwe laag EPDM van het merk Resitrix aan te brengen met een hetelucht föhn (om brandrisico te voorkomen).

Op basis van ons gesprek wordt voor u vrijblijvend een offerte op maat gemaakt, waarin wordt aangegeven welke materialen worden gebruikt en welke werkzaamheden worden uitgevoerd.  Op materiaal wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Goten

Voor de oude dakgoten van zink kunnen wij als renovatie/onderhoud de goten reinigen, primer aanbrengen en een laag EPDM aanbrengen. Ook kunt u kiezen voor nieuwe zinken goten, deklijsten of hemelafvoeren.

Timmerwerk

  • Bij het renoveren van daken worden, indien nodig, ook  boeidelen, boeiboorden en dakbeschot door ons meegenomen.  U hoeft hiervoor dus geen ander bedrijf te laten komen.
  • Bij de vervanging van boeidelen wordt vaak red ceder hout gebruikt. Indien u  wilt kunt u natuurlijk ook kiezen voor trespa (kunststof in allerlei kleuren leverbaar).
  • Realisatie tuinhuis op maat

Klik hier om  de foto’s van Dak/Goten/tuinhuis te bekijken.