Indien u besluit uw keuken te veranderen zijn er vaak een aantal bouwkundige aanpassingen gewenst die door ons kunnen worden uitgevoerd, zoals :

  • vergroting ruimte
  • verplaatsing of vernieuwen van binnen- of buitenkozijnen
  • verlagen van plafonds incl. verlichtingsplan
  • stuc- en tegelwerk
  • aanpassing bestaande meterkast of plaatsing nieuwe meterkast

Keukeninstallatie

Alvorens uw nieuwe keuken wordt geplaatst worden bestaande aansluitingen naar de juiste plek gebracht of worden nieuwe aansluitingen gerealiseerd (bijv. in geval van een keukeneiland). Leidingen worden in de muur weggewerkt. Ook moet op basis van de nieuwe indeling van de keuken gekeken worden naar aansluitingen voor elektrische apparaten of  verlichting.

Aandachtspunt bij het aanschaffen van een nieuwe keuken is of uw bestaande meterkast/installatiekast voldoende capaciteit heeft voor de nieuwe  keuken. Mogelijk dient uw installatiekast uitgebreid te worden met een aantal installatie-automaten of dient er een 3 fase installatiekast geïnstalleerd te worden om alle apparatuur in uw woning gelijktijdig te kunnen gebruiken.

Plaatsing keuken en afwerking

De door u aangekochte keuken incl. keukenapparatuur kan door ons geplaatst worden. Ook de afwerking van de nieuwe keukenruimte kunt u door ons laten verzorgen. U kunt dan denken aan stucwerk, tegelwerk, plinten, spuitwerk, vloer etc.

U kunt contact met ons opnemen om uw persoonlijke wensen door te spreken. Op basis van dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Klik hier om  de foto’s van Keukens te bekijken.