Heeft u net een nieuw huis laten bouwen en plannen om uw badkamer of toiletruimte in te richten of wilt u uw huidige badkamer en/of toiletruimte renoveren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een relatief eenvoudige badkamer of toilet is mogelijk, maar ook de meest luxueuze  uitvoeringen (bijv. met tv, multimedia draadloze techniek, ledverlichting)

Nadat u met ons contact heeft gezocht, maken wij een afspraak bij u thuis  om uw persoonlijke wensen door te nemen.
Op basis van dit gesprek wordt:

  • een advies gegeven over technische mogelijkheden en materiaalkeuzes
  • een 3D-tekening gemaakt
  • op basis van uw wensen en tekening wordt een uitgewerkte offerte opgesteld
  • u heeft ook de mogelijkheid om bij klanten waar wij werkzaamheden hebben verricht te kijken naar kleurcombinaties of kwaliteit van geleverd werk

Voor u als klant verder belangrijk om te weten dat:

Wij op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen en materialen, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en besparing voorop staan (bijvoorbeeld CW5 warmwatertoestel, ledverlichting, ventilatie).

In badkamers  of toiletruimtes kan direct worden zorggedragen voor een goede afvoer van vocht door het installeren van een ventilatiebox. Deze afzuiging  gaat op gelijkstroom. De ventilatiebox is voorzien van een hygrostaat. De ventilatiebox gaat automatisch draaien bij vochtvorming en stopt als het vocht verdwenen is.  De ventilatiebox werkt met een draadloze afstandsbediening.

Wij voeren de werkzaamheden met een klein vast team van 5 medewerkers volledig uit, dus installatie-,  elektra, stuc- en tegelwerkzaamheden. Dit heeft voor u als voordeel dat alle werkzaamheden in een kort tijdsbestek van max. 2 weken kunnen worden gerealiseerd.

U heeft tijdens de werkzaamheden n contactpersoon.

Klik hier om de foto’s van Sanitair te bekijken.